PÜF NOKTALAR

PÜF NOKTALARI ÖĞRENİN!


Hamur Açmanın Püf Noktası

Hamuru iyice açabilmek için yarım saat dinlenmeye bırakın. Dinlendirilmiş hamurun altının yapışmaması için un serpilmiş bir kaba koyun, üzerinin kurumaması için ise nemli bir bez örtebilirsiniz.

Devamını Oku

Tezgahınızı Temizlemenin En Kolay Yolu

Hamur açarken kirlenen mutfak tezgahını temizlemek için, tezgaha biraz tuz dökün ve nemli bir bezle silin.

Devamını Oku

Yanan Kek Kalıpları

Fırına sürdüğünüz kek kalıbının yanmasını önlemek için kalıbın altına biraz tuz koyabilirsiniz.

Devamını Oku
Birlik Un ve Gıda San. Paz. Ve Tic. A.Ş.
Organize Sanayi Bölgesi 3.Sanayi Cad. Erzurum - Türkiye
0.442 329 05 15
0.442 329 05 17
info@birlikun.com.tr